Menu

Benny Gall i spidsen for Herre Senior 1

image Benny Gall er Cheftræner for Herre Senior 1
09. januar 2019 kl. 12:10

Den erfarne træner skal skabe kontinuitet omkring 1.-holdet og bidrage til at sikre en fødekæde fra børne- og ungdomsrækkerne.

Skjold Birkerød er glade for at kunne byde Benny Gall velkommen som Cheftræner for Skjold Birkerøds Herre Senior 1 i 2019.

Benny Gall kender allerede spillerne på Skjold Birkerøds HS1-hold, idet han siden oktober 2018 har varetaget trænerrollen, da den tidligere træner Hasse Kuhn stoppede. Benny Gall indtræder desuden i klubbens sportsudvalg, hvor han skal bidrage til at sikre en sammenhæng mellem klubbens børne- og ungdomsafdeling og herresenior.

Med trænererfaring fra KB, B93, AB og Avarta får Birkerød Skjolds herrer en erfaren træner, der selv har spillet professionelt fodbold som målmand i bl.a. FCK.

“Benny Gall har erfaringen og evnerne til at udvikle 1.-holdet, der mestendels består af yngre spillere af egen avl, yderligere og dermed fortsætte det gode arbejde med herrernes 1. hold samt at have yderligere fokus på sammenhængen mellem 1.-holdene og klubbens børne- og ungdomsarbejde,” siger bestyrelsesformand Henrik Sloth i Skjold Birkerød.

Benny Gall udtaler "Jeg har valgt Birkerød efter grundige overvejelser. Primært fordi jeg kunne se spillerne ville mig, samt måden de købte ind på min måde at gøre tingene. Der har Hasse en stor andel, da han gav mig frie tøjler både til træning samt kamp efter jeg kom til i efteråret 2018."
"Vi har en trup med nogle unge spillere, der rigtig gerne vil fodbolden. Træningsniveauet har hele tiden været godt, men vi skal lige have det med at man prioriterer fodbolden først. Så frem for Bedste’s fødselsdag eller Storesøster’s flytning, samt at tandlægebesøg lægges på fridagene, skal man passe sin træning. Derfor har min udmelding til spillerne været, at for at spille kampene, er man også med til træningerne. Der er masser af talent i truppen, og det vil jeg gerne være med til at videreudvikling, herunder også den taktiske del"
- Jeg glæder mig til at komme igang igen.

 

 

Luk