Menu

Interview med Peter Baun Madsen

image
26. november 2018 kl. 18:09

 

Peter Baun Madsen fortæller om hans første indtryk af klubben

Den sidste måneds tid har mange af vores trænere, spillere og forældre mødt et nyt ansigt på banerne, nemlig Peter Baun Madsen, vores nye børne- og ungdomskonsulent i klubben. Siden hans ansættelse i klubben, har Peter desuden haft en tæt dialog med Sportsudvalget omkring den fremtidige sportslige udvikling af klubben.

Desuden vil han fortsat komme rundt i klubben og på banerne. Vi kan kun opfordre alle til at hilse på ham og tage en snak med ham om hvor I ser et behov for forbedringer, og hvor I ser klubbens styrker.

 Det har mange af jer allerede gjort og her er nogle af de første indtryk Peter har af vores fodboldklub. Vi fangede ham en lørdag formiddag i Multihallen, hvor vores mindste drenge årgange spiller indendørs.

 
- HVAD DIT INDTRYK ER AF KLUBBEN HER I DEN FØRSTE TID? 
Jeg kendte godt lidt til klubben i forvejen og har haft mange gode relationer og oplevelser i Skjold Birkerød gennem fodboldkurser. Det er en dejlig klub med masser af muligheder for spillere, ledere, trænere og forældre.

HVILKE OMRÅDER I KLUBBEN SYNES DU HAR ET STORT POTENTIALE?
Skjold Birkerød kan tage et ”kvanteskridt” ved at forbedre strukturen omkring trænings- og kampmiljøet. Materialekvalitet og kvantitet kan også forbedres – dels for det enkelte hold, men også vores materiel på banerne. Jeg har eksempelvis set flere hold have boldnet med 10-15 forskellige slags bolde. Det kan vi gøre bedre.
Spillerudviklingsplaner, en plan for trænere i klubben findes allerede i større eller mindre grad, men der er meget at hente ved opgradere og opdatere her.
Endelig er kommunikation i klubben også et område, der bør kigges på.

 - HVILKE "STYRKER" HAR VI I KLUBBEN - HVAD KAN VI PRALE MED?
Skjold Birkerød har rigtig mange dygtige og dedikerede træner og ledere, der vil fodbolden. Der er også gode faciliteter med græsbaner, to kunststofbaner og indendørsmuligheder. Udviklingen for fodboldspilleren har gode muligheder i Skjold Birkerød, og der er en god atmosfære.

 - HVORDAN VIL VORES SPILLERE KUNNE MÆRKE DU ER KOMMET?
Det tager naturligvis tid at implementere mange af de tiltag Bestyrelsen har fokus på. Alle spillerne vil forhåbentlig komme til at mærke en ændret struktur i træningen. En masse fodboldfaglige udtryk, som bliver trænet og gentaget med specifik coaching af trænere. Og at de får respons fra deres trænere og ledere på træning og kampe. Endelig at de mærker en udvikling omkring deres fodboldfærdigheder og glæden ved at være del af en klub. 

- HVORDAN VIL VORES TRÆNERE KUNNE MÆRKE DU ER KOMMET?
Trænere vil have en ”mur” at spille op ad. De kan få en konstruktiv snak om muligheder i træningen og få input og idéer til at komme videre i trænerfunktionen. Vi vil lave små spot-kurser for eksempelvis U6-U8 omkring ”Motorik og Agility”, ”Begge fødder – begge veje” m.fl.
Jeg vil aldrig være kontrollerende, men forsøge at få en forståelse sammen dem omkring træning og kamp – Plan og Udførelse.

 - HVAD KOMMER VI TIL AT PRALE MED OM ET ÅRS TID?
Om et år vil vi forhåbentlig se ændringer i trænings- og kampmiljøet. Mange delmål vil være nået og kursen sat ind på nye delmål via en god og fornuftig justering i samarbejde med trænere og Sportsudvalget. Nye tiltag omkring årgangskoordinator-, cheftræner-, forældre- og ungdomstræner-beskrivelserne er ”sat i søen”.

Det er blevet en mere ”tydelig” klub, som har en fælles vej/retning mod ”GOD FODBOLD”.

 

Sportsudvalget / Bestyrelsen

Luk