Menu

Peter Baun ny børne- og ungdomskonsulent i klubben

image
04. november 2018 kl. 07:01
Peter Baun starter som børne- og ungdomskonsulent i Skjold Birkerød

 

Bestyrelsen har besluttet, at børne- og ungdomsafdelingerne skal udvikles over de næste år. FCK er i deres analyse af klubben kommet med en række forslag. Peter Baun er på den baggrund startet som børne- og ungdomskonsulent i klubben. Peter Baun har UEFA A–Licens, er DBU B&U-konsulent og DBU instruktør. Mange trænere i klubben kender Peter, som en meget dygtig træner og underviser.
Som spiller, træner og leder har Peter høstet mange erfaringer fra såvel elite- som breddefodbold. Derudover har Peter stor erfaring med klub-, træner- og spillerudvikling i klubber som Nordsjælland, Helsingør og Hørsholm.

Peter arbejder til dagligt som lærer med linjefag i dansk-idræt-biologi og natur & teknik. 
Peter vil i de kommende måneder være på banerne og i hallen og snakke med trænere, forældre og spillere.  Alle opfordres til, at snakke med Peter om, hvor de særligt ser et behov for forbedringer, og hvor de ser klubbens styrker.
Fokusområderne de kommende 3 måneder er:
1. Dialog med alle trænere og holdledere i klubben om deres ønsker til forbedringer. Peter vil kigge forbi i hallen og på banerne de kommende måneder.
2. Trænerdage til januar/februar, hvor alle trænerne inviteres til at kan deltage i udviklingen af klubbens træningstilbud - kombineret med boldspil i hallen.
3. Udvikling af Skjold Birkerøds gule tråd - dvs. spillestil for børne- og ungdomsholdene.
4. Udvikling af en spillerudviklingsplan - en gul tråd fra de yngste årgange op til de ældre ungdomsårgange.
5. Udvikling af et oplæg til fokuspunkter for træningen på alle hold i klubben.
6. Fodbedring af kommunikation til holdledere og træner bl.a. via udvikling af et trænerintranet, hvor rådgivning om træning, dialog mellem trænere og praktisk information til trænere og holdledere vil blive lagt.
Luk