Nyt point på kontoen

image Troels Cilius Nielsen scorede for Birkerød - og stod også for første scoring i sidste uges kamp i Greve
30. september 2018 kl. 21:03

For tredje gang i træk kom Birkerøds bedste fodboldspillere på pointtavlen, da det blev til et uafgjort 1-1 resultat på hjemmebanen, mod ny oprykkerne fra Ballerup/Skovlunde fodbold. Et helt igennem fair resultat, da begge hold havde både gode, og mindre gode perioder, kampen igennem, og hvor første halvleg var betydelig bedre, end den anden af slagsen. Så træner Kuhns gode game plan, med at score point i de "rigtige" kampe, holder fint stik, da de foreløbige 8 point, er sat ind mod modstandere, som Tåstrup, AB Tårnby, Greve og BSF, alle hold som man formentlig, skal måle sig med sæsonen igennem. Lige en rettelse fra sidste uges kamp i Greve, hvor Mathias Kokfelt fejlagtigt herfra, blev noteret som første målscorer. Troels Cilius Nielsen bragte rettelig Birkerød på 1-0, informationer som også er videregivet til DBU, hvor fejlen var hentet fra.

Samme Troels Cilius, er igen tæt på at blive første målscorer i dagens kamp mod BSF, efter fint Birkerød opspil, hvor Vollesen finder Heise på venstrekanten, som straks snitter bolden videre mod midten, til Troels, som i fri position, træffer lige på den udmærkede BSF keeper Emil Gustafsson. Her var der bare spillet 5 minutter, og et lyn mål her, kunne for alvor have åbnet op for løjerne. I stedet spiller BSF sig stille og roligt ind i opgøret, og bringer sig også i front, da der er åbent som en ladeport i Birkerøds venstre forsvarsside, hvor en aflevering til midtfeltet, let kan ekspederes i kassen af en udækket Rasmus Brøns.

Målet får hjemmeholdet på dupperne, hvor der efterfølgende opstår flere farlige episoder i og omkring BSF feltet, som da Vollesen sparker skævt i næsten fri position, og også Troels er tæt på, med afslutning vist nok på stolperoden. Også Heise får testet BSF målet, og i denne periode, skulle der være faldet en udligning, men BSF rider den værste storm af, og får gen etableret sig, og også er yderst tæt på at bringe sig yderligere foran, da Birkerød har en periode, hvor man absolut ikke vil cleare boldene ud af farezonen, når det brænder på, og må love for målmand Zakarias, som flot går ud i fuld længde, og napper en fri BSF'er.

5 minutter efter udligner de gul/sorte i stedet, da Rønne med det gode overblik, fra sin position midt på banen, har set Troels er sat i løb, og dybdebolden ligger perfekt, og scoringen fra topscoreren, er lige så perfekt sat ind, fladt uden for BSF keeperens rækkevidde. 1-1, og et hjemmehold på ret spor, som også efterfølgende jagter et førings mål, med flere gode aktioner, blandt andet en god Kokfelt aflevering ind mod Vollesen, som er tæt på med sin skud afvikling. En udmærket halvleg, hvor begge mandskaber jagter sejr og mål ender helt lige.

Hvis dagens småfrysende tilskuere havde sat næsen opefter noget af det samme, efter pausen, blev de slemt skuffede, da niveauet i de sidste 45 minutter falder mærkbart. BSF starter halvlegen med 2 gode skud forsøg, og er holdet som har bolden mest, og også sætter hjemmeholdet under pres i længere perioder, uden dog at blive farlige foran målet, hvor Thomas Høegh med rutine og kløgt, er en forudsigende sidste skanse, med masser af gode  indgreb.

12minutter før tid snydes Birkerød for et oplagt straffespark, da et godt gennemført angreb over venstreflanken, hvor Kokfelt spiller Cilius, som trækker mod baglinjen, inden det flade indlæg til feltet rammer en fri Chriss Jacobsen, som trædes bagfra i haserne, netop da han skal sætte sin afslutning i kassen. Dommeren siger ingenting, på Birkerøds bedste og stort set eneste farlige aktion i denne halvleg, hvor BSF kort efter svarer igen med farligheder i feltet, som træffer lige på den udfarende målmand Gårdsvolls fødder. I slutsekunderne presser udeholdet på, og føler sig snydt for et straffespark, efter tumult i det overbefolkede Birkerød felt. Det hele ender uafgjort 1-1, et resultat begge parter snildt kunne leve med. Allerede Tirsdag spiller Birkerød igen, da man i en udsat kamp møder GVI, på klubbens ny istandsatte kunst græs bane. Kampen starter kl.18.30. Mød op og støt holdet, på dette nye fine underlag. BF - Birkerød fanklub.

DS pulje 1: Lørdag 29.9-18 kl.13.00 på Birkerød stadion: Birkerød - BSF = 1-1 (1-1)

Kampen i tal: 0-1 Rasmus Brøns (16) / 1-1 Troels Cilius Nielsen (33). Birkerød advarsel: Alexander Frost Rasmussen (92). Tilskuere: 120

BIRKERØD: Johan Zakarias Gårdsvoll / Icare Djiki Gnezeco - Alexander Frost Rasmussen - Thomas Høegh - Mathias Kokfelt / Frederik Heise (85.Elias Asidah Witt) - Morten Rønne (66.Chriss Jacobsen) - Alexander Augustesen (A)(62.Rasmus Garly) - Simon Vollesen - Magnus Hejbøl Jensen / Troels Cilius Nielsen.