U19 åbnede sæsonen med en sejr!

image
20. august 2018 kl. 07:34

Vores bedste U19 hold åbnede sæsonen i Lyngby mod deres U19 Liga reserver og tog hjem med velfortjent 4-2.

Kampen blev overraskende afviklet på kunstbane, og det viste sig at den hurtigere boldomgang nødvendig og dermed individuel tekniske formåen var klart til vores fordel om end vores forsvar havde sit hyr med dybe stikninger til Lyngbys angribere. Men især Nicolai Mantzius var påpasselig og ragede op i Birkerøds forsvar.

Første halvleg var op og ned spillemæssigt. Birkerød spillede i forskellige 10 min perioder flot rundt, men det blev aldrig rigtig farligt. Lyngby levede på omstillinger og lange stikninger lige frem af banen. Midt i halvlegen kommer første mål til Lyngby. Et hjørnespark daler lige ned til en total udækket angriber. 1-0.

Birkerød overtager spiller herefter, men stadig uden afslutnings-snert i spillet.

Træner Kelly rokerer rundt i pausen og får tydeligt sat mere speed og afslutningsiver i vores drenge. Omgang med bolden bliver sat et gear op og Lyngby haltede mere og mere bagefter som halvlegen skred frem. Man fornemmede at deres hold præget af 1. års spillere havde det svært med fysikken og tempo. Vi skulle dog igennem ca. halvdelen af halvlegen før vi havde vendt kampen til 3-2 som dog var udtryk for vores klart bedre spil og nu med pres foran.

Inden det kom så langt skal Julius Kempf roses for en dobbeltredning ved 2-2 og rådede dermed lidt bod på Lyngbys andet mål, hvor Julius ikke fik sig placeret rigtigt i målet.

Kampen blev lukket helt da en Lyngbyforsvarer mister bolden til Oliver Carl, der herefter afdribler målmand og lukker og slukker til en helt fortjent sejr. Oliver i øvrigt banens bedste i den kamp.

Birkerøds bedste U19 klart bedre end Lyngbys U19 2. hold i denne kamp, og en lovende sæsonstart for Shawn Kellys nye årgange.

Øvrige Målscorere : Jonas Sindberg, Peter Danielsen og Christopher Nejstgaard.