Menu

Arrangementer 2021

Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane

Tirsdag den 25. maj kl. 19.00 i Mantzius Gården. Vi mødes kl 18.30 til en øl.

Varighed ca 2 timer.

Fodboldspiller Jan Mølby fortæller Birkerød om sin vilde karriere. Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys! På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legendestatus i Beatles-byen. I perioden spillede "The Great Dane" sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og udenfor banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende foredragsturné. Hør blandt andet om dengang, Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få svar på om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. For en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer...

___________________________________________________________

 

En fortælling om øllet, historien bag og ølsmagning hos Bryggeri Skovlyst

Tirsdag den 24. august kl. 20.00

Ølsmagning hos Bryggeri Skovlyst (uden spisning). Varighed ca. 1 ½ time.

En fortælling om øllet, historien bag og ølsmagning hos Bryggeri Skovlyst

Skovlyst udspringer fra et lille bryghus i Hareskoven. Vi brændte for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i hjemmebryggede øl. Det brænder vi stadig for. I dag er vi rykket ud af skoven og tættere på forbrugerne.

Hos os er en specialøl en komplet og autentisk oplevelse brygget på inspiration fra skoven og forbrugerens ønske om høj kvalitet.

___________________________________________________________

 

Fodboldkultur på alverdens breddegrader

Onsdag den 15. september kl.18.00 i klublokalet.

Der bliver serveret en lille anretning og foredraget starter kl. 19.00.

Forventet slut omkring kl. 21.00

Nicolai har set mere end 1500 kampe live i 51 forskellige lande og på 371 forskellige stadions. For Nicolai handler fodbolden om meget mere end hvad der foregår inden for stregerne. Dette er en fortælling om fodboldkultur og et lille indblik i hvordan en rund bold kan forene mennesker på hele kloden.