Menu

Sponsorer et bord/bænk sæt til klubben

FÅ DIT NAVN PÅ EN BÆNK OG STØT KLUBBEN

Vi vil meget gerne styrke klubånden via de sociale aktiviteter i klubben. Vi har et vores klublokale shinet op og det bruges mere og mere. Ofte spiser hele årgange sammen og vi vil gerne kunne sidde udendørs efter træning, efter kampe - det skaber et godt miljø. Vi vil desuden gerne kunne arrangere større sociale aktiviteter såsom fællesspisning på tværs af årgange og køn, flere klubdage etc.

For at dette kan lykkedes, har vi behov for flere bord/bænke sæt, som vi kan stille udenfor “klublokalet” og inde ved opvisningsbanen, når der er kampe her.

Derfor giver vi dig, din familie eller virksomhed muligheden for at støtte denne aktivitet ved at sponsere et bord/bænke sæt. Selvfølgelig r man en “sponsor plade”, hvor man kan skrive et lille citat samt, samt navn på sponsor. Se vedhæftet fil for eksempel samt evt. formalia (samt hvilke bænke vi har et godkendt af idrætscentret). Det koster 3.000 kr. at sponsorere en bænk i hele bænkens levetid og inkluderer en "sponsorplade" med indgravering af navn/slogan. 

Kontakt Sponsorchef Lars Kammer på tlf. 20 250 250 og hør mere.

LÆS MERE HER