Menu

Carsten Buchwald ny u17 træner i Skjold Birkerød

image
14. november 2018 kl. 20:55

Carsten Buchwald ny u17 træner i Skjold Birkerød

Carsten Buchwald startede i sidste uge som ny træner for Skjold Birkerøds u17 A hold. Drengene ser frem til en ny start med en ny træner. Carsten har allerede dannet sig et indtryk af drengene ved både at se de sidste kampe u17 holdet og de omkringliggende hold, u15 og u19, har spillet. Det er bestyrelsens og Carstens ønske, at der i fremtiden skal være endnu større fokus på samarbejde med både u15 og u19, hvilket skal være med til at sikre kontinuert og stærkere sammenhold årgangene imellem.

Carsten har været træner i mere end 20 år og har erfaring som både træner og sportschef i nærliggende klubber. Han har senest været træner i Allerød, hvor han var cheftræner for deres u17 hold. Det er ligeledes fra han tid i Allerød Carsten tidligere har været sportschef.

I Birkerød skal Carsten være med til at sikre, at der på u17 holdet arbejdes med den røde tråd klubben arbejder på at skabe på børne- og ungdomsholdene. Klubben glæder sig over, at Carsten nu er med om bord på u17 holdet, hvor Sophus fortsætter som assistent.

Luk