Menu

Stor opbakning til søndagens lagkagestævne

image
Trænere og holdledere på U11 drenge
22. august 2017 kl. 20:49

Mere end 170 fodboldglade drenge og piger, mange frivillige hjælpere og en masse dejlige familier deltog søndag eftermiddag i klubbens traditionelle lagkagestævne. Det blev en dejlig eftermiddag med masser af fodbold på tværs af årgang og ikke mindst - en masse fine kager.

Vi var ikke så mange til sidst, men fik kåret vinderene af både 5-mands og 8-mands. Vinderne fik, udover en medalje, et gavekort fra Intersport på 50 kr. samt et gavekort til en træning med Ibrahim El-Faour fra Soccer Skills Academy.

Vi var super glade for at både Intersport v/Gert og Soccer Skills Academy v/Claus og Frederik, valgte at bruge deres eftermiddag med os.

Husk at alle i klubben får rabat i Intersport i Birkerød, hvor du både kan købe klubbens helt egen, unikke kamptrøje og klubbens officielle træningstøj. Og ønsker man noget som ikke fås i butikken, kan Gert næsten altid skaffe det hjem.

Claus og Soccer Skills Academy har mange gode træningstilbud, samt træningsudstyr. I finder mere info på www.soccerskillsacademy.dk. og www.soccershoppen.dk.

Også en stor tak til Menu, som havde sponsoreret sodavand.

Fra trænere og holdledere på U11 drenge skal der lyde en stor tak til alle spillere, forældre og frivillige for den store opbakning til lagkagestævnet, og for de mange fine kager.

Luk