Menu

Velkommen til den nye træner for Herre Senior 1

image
22. december 2021 kl. 15:06
En gammel kending vender tilbage

Som i nok allerede har hørt, vender Thomas Gammelgaard tilbage til IF Skjold Birkerød som nu cheftræner for Herre Senior 1. Vi er glade og stolte af at kunne velkomme en så dygtig træner tilbage. Thomas har i første omgang skrevet under på en 2årig kontrakt som starter fra den 1. januar 2022.

”Jeg har valgt at vende retur til Skjold Birkerød da jeg kender en del af truppens spillere fra min tidligere periode. De spillere der er her i dag var talenter og boblerne i 2017. Jeg synes faktisk er der er masser af dygtige spillere på 1. Senior som vil kunne præstere gode resultater på sigt. Derudover er det godt for mig at vende tilbage i omgivelser jeg kender og synes er gode. Jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med Thomas Høegh og resten af teamet bag holdet.”

Thomas Gammelgaard skal være med til at sørge for at pladsen i Sjællandsserien fastholdes så der kan bygges videre til de næste sæsoner. Selvom det efterhånden er nogle år siden at Thomas Gammelgaard har været tilknyttet IF Skjold Birkerød, har tiden væk fra klubben heldigvis ikke betydet mindre ambitioner:

”I foråret skal holdet skaffe point nok sammen så der lægges afstand til de nederste pladser. Holdet skal spilles sammen og Høegh og mine ideer skal vi have implementeret så vi bliver et godt og spændende hold. Vi skal have arbejde med holdets identitet så det bliver et modbydeligt vinder hold”

Holdet har indtil videre i sæsonen lukket for mange mål ind og det er specielt der, at holdet skal forbedres:

”Vi skal have forbedret den defensive struktur så der ikke lukkes så mange mål ind. Det er ikke de offensive kvaliteter der er noget i vejen med da holdet scorer fint med mål. ”

Udover at have været i Skjold Birkerød tidligere, har Thomas Gammelgaard været træner i b.la GVI, SC Egedal og Hørsholm-Uggerød. Senest har han været ansat som talentchef og senere sportschef hos Hillerød, inden han altså takkede ja til at blive cheftræner hos os.

Et hjerteligt velkommen til Thomas skal det lyde. Vi glæder os til at følge med i holdets kampe i resten af sæsonen og ikke mindst i de kommende sæsoner!