U13 drengene tabte pokalfinalen til Tølløse 3-4

image Fra venstre: Malthe Toft, Sytrim Citaku, Marius Thomas Rønning, Samuel Madsen, Julius Mann, Oscar Virklund, Burhan Usal, Magnus Clarén Christensen, Cornelius Lund Steendahl, Mathias Hald, Sylvester Lundberg Odgaard, Mathias Clausen, Mathias Hoffmann og Paulo Girner
Mads Toft
28. maj 2017 kl. 21:36

På en meget flot fodboldaften i Allerød med masser af feststemte tilskuere spillede Birkerød U13 drenge en spændende pokalfinale kamp, som de desværre tabte med 1 mål.

Kampen startede nervøst for begge hold og Tølløse kom på 1-0 efter 6 min. Det rystede nerverne af Birkerød som fik presset Tølløse og fuldt fortjent fik vi udlignet efter 18 minutter på flot langskudsmål af Mathias Clausen. Inden halvlegen fik Tølløse et heldigt mål og scorede efterfølgende et flot mål lige inden halvlegen som gjorde at målscoren var 3-1 til Tølløse ved halvlegen. Birkerød kom igen på 3-2 ved Sylvester Odgaard og så bølgede kampen igen men Tølløse fik scoret til 2-4 og med stort pres til sidst fik Birkerøds Marius Rønning reduceret til 4-3 på et godt hovedstødsmål.

Så det endte med Sølv til Birkerød efter en pokalturnering der startede tilbage i August 2016. Spillerne var skuffede men flot at vise bredden frem som den største årgang 04 på Sjælland.