Menu

Mini Skjold´er 2-4 år

Kære Mini-Skjolder, 

Vi har besluttet at fortsætte med Boldleg for de 2-4 årige og er nu godt igang med holdet igen. 

Det foregår lørdage kl. 9-10. Vi starter nyt hold op igen udendørs på græsbanerne lørdag d. 18. april og har igen 8 gange, så sidste gang er lørdag d. 20. juni. Prisen er 400 kr. for alle 8 gange. 
Hver træning starter vi alle sammen samlet, hvor hvert barn får udleveret sit navneskilt og vest. 
Vi varmer op sammen, alle får en bold og derefter fordeler vi os på en af de tre stationer. Nogle stationer  er med bolde, andre med motorikøvelser - og vi roterer mellem dem. Der er vand/snack pause undervejs og vi slutter af sammen.

For de "større" Mini-Skjold´ere" på 4 år, vil der være mulighed for at prøve at spille med U6 årgangen, som er 2014, såfremt det har interesse.

Husk er det kan være overvældende at være 2-4 år og stå på banen med mange børn og voksne man ikke kender. Vi bestræber os på at skabe et trygt, genkendeligt træningsmiljø, og gennemfører træningen med samme struktur hver gang. Alle øvelser kan tilpasses hvert barns færdigheder. Og nogle gange er jeres barn klar til at deltage, andre gange vil de se på eller måske hellere løbe med en bold i en helt anden retning eller ved siden af forhindringsbanen :-). Vigtigst er at vi får skabt et trygt miljø, hvor de kan lege og være trygge.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte holdets trænere - se kontaktoplysninger længere nede.