Menu

Er du den nye træner for vores lovende ung-kvinde seniorhold?

image
15. december 2021 kl. 10:03

Er du den nye træner for vores lovende ung-seniorhold?

Da vores nuværende træner desværre skal på eventyr uden for fodbolden, søger Skjold Birkerød søger ny træner til klubbens kvindeseniorhold, der er ungt og med kæmpe potentiale.

Truppen består af knap 30 spillere hvoraf langt størstedelen er mellem 15-20 år - og hvor flere er vendt hjem efter at have spillet ungdomsfodbold på eliteniveau.

Holdet har brugt efteråret på at stabilisere sig efter nøglespilleres afgang, og potentialet er til at rykke op i Sjællandsserien i løbet af et par sæsoner - og samtidig udvikle et breddetilbud (8-mands) målrettet dem, der tiltrækkes af motionsfodbold med vennerne.

Du er den rette, hvis
- Du har en motiverende og udviklingsorienteret tilgang til kamp og træning – pigerne er seriøse og vil gerne udvikle sig – men det skal være sjovt imens vi gør det
- Du er indstillet på at sætte personlige og fælles mål sammen med spillerne.
- Har lyst til at blive en del af og bidrage til en trænerfællesskab, hvor vi ‘spiller’ hinanden bedre, bl.a. ved månedlige trænerdage og gode muligheder for uddannelse.
- Det er en fordel, men ikke et krav, at du har formel træneruddannelse på mindst b-niveau.
- Du har lyst til at dygtiggøre dig for at kunne udvikle andre. Måske har du selv spillet på højt niveau og har mulighed for uddannelse og/eller sidemandsoplæring undervejs

Skjold Birkerød er en stor, stærk bredde og udviklingsklub med hold for de yngste til de ældste piger og drenge, hvor vi danner dygtige idrætsudøvere og hvor glæden ved fodboldspillet, fællesskaber og god sund træning til alle er i fokus.

Har du lyst til at høre mere? Kontakt da bestyrelsesmedlem Marianne With Bindslev, tlf. 20673038
En spillerrepræsentant er med til alle samtaler.

Luk