Menu

Interview med U19 cheftræner Shawn Kelly

image
13. marts 2018 kl. 11:27
Shawn Kelly er ny mand i klubben, og er ny cheftræner for vores U19-1 som inden længe tager hul på Øst-1.
Læs med her, hvor han fortæller om opstarten:
I er nu godt i gang forberedelserne til forårssæsonen. Kan du sætte lidt ord på din første tid i klubben, i forhold til forventninger og udbytte mv?
Det har været en meget spændende opstart, er altid en fornøjelse at lære en ny gruppe spillere at kende. Vi har i de første uger haft en del spillere på prøve hos 1 senior, ligesom vi har været lidt ramt af afbud til vores træningskampe. Det har givet mulighed for at hele truppen har kunnet vise sig frem. Jeg havde på forhånd store forventninger til det spillemæssige niveau på holdet, hvilket til fulde er blevet opfyldt. 
 
Den endelige trup til foråret kampe er ved at tage form. Vil du sætte ord på truppen som helhed og evt fremhæve et par navne der er værd at holde et ekstra øje på?
Truppen er meget talentfuld og teknisk dygtige, der er ingen tvivl om, at det her hold kan og vil frem over stepperne. Som trup skal vi arbejde på, at fodbold dog ikke kun afgøres når vi har boldbesiddelse, men i høj grad også, at der skal arbejdes hårdt på at vinde bolden tilbage. Det vil på nuværende tidspunkt ikke være fair at fremhæve nogen frem for andre, da rigtig mange har potentialet til at blive nøglepersoner på holdet. 
 
Hvad har du/holdet  primært fokus på her i opstarten?
Vi har som vel nok alle andre hold, haft fokus på at få grundformen på plads, i den sidste periode frem mod sæsonstarten d. 21/3 er fokus på at få trænet det spillemæssige udtryk samt opnå forståelse for de indbyrdes aftaler.
 
Hvilket spillemæssigtudtryk skal vi forvente at se fra U19-1 i det kommende halvår ?
Jeg forventer I kommer til at se et hold, der er dygtige på bolden, som formår at være direkte når bolden vindes, men samtidigt kan kontrollere kampen med boldbesiddelse. Det er et kendetegn for min hold, at vi skal være aggressive i presset, hvad enten det sættes højt eller lavere på banen. 
 
Hvad er succeskriteriet for holdet i det kommende halvår ?
Målsætningen er, at gøre 99´erne klar til deres nye udfordringer som seniorspillere. Jeg forventer, at Hasse og Fischer får svært ved at udtage deres trup til sommer:-) Derudover vil vi i løbet af foråret prøve nogle af de kommende u19 spillere af. 
Resultatmæssigt er min forventning en placering midt i rækken.

 

Luk