Menu

Herre S1 opstart

image
13. februar 2024 kl. 11:19
2024 er godt i gang, og det samme er Herre S1.  
 
Med overgangen fra 2023 til 2024 har vi sagt goddag til et nyt trænerteam bestående af Cheftræner Lasse Lund Larsen. Aritz Gogorza som træder ind i rollen som målmandstræner og allerede har gjort en kæmpe forskel. Til slut er det en stor fornøjelse at Mickey F. Nielsen er trådt til som ny spillende assistent. 
 
På spillersiden har vi oplevet en kæmpe opblomstring af mange de helt unge Birkerøddrenge, som nu har fået lejlighed til at vise sig frem, og sikke en fornøjelse det har været.  Herudover har vi fået tilgang af flere meget spændende spillere "udefra", som ens for alle, gør en positiv forskel både til træning og kamp. Dem glæder vi os til at præsentere for jer, når vi når tættere på sæsonstart.  Vi har også sagt farvel til nogle af de rutinerede Birkerøddrenge, som har valgt at prioritere anderledes, og nu skal arbejde, studie og familie sættes først. Vi er meget glade for indsatsen fra jer alle, og vi glæder os til at se jer på stadion igen.
 
Der er indtil nu spillet 4 træningskampe, hvoraf det er blevet til 3 sejre og 1 et enkelt nederlag. Mange rigtig gode takter, men også punkter der skal arbejdes på, frem mod sæsonstart 16/3.
 
Cheftræner Lasse Lund Larsen fortæller herunder om sit syn på opstarten:
 
Hvad har i arbejdet med ind til nu og hvad er fokus frem til sæsonstart?
 
"Til at starte med har vi arbejdet med forsvarsdelen, Noget af det første jeg fik af vide, var at man gerne ville have øget fokus at blive bedre defensivt, så var det logisk for mig at starte med den del. De 2 første træningskampe har vi haft fokus på fase 1.  Det gik meget godt de første 45 min mod Frederikssund, men 2 halvleg gik det galt, her havde vi skiftet ud og der var kommet en del unge på banen som ikke havde spillet på dette niveau før. Anden kamp vandt vi 4-0 så det var en succes"
Der er mange af vores egne unge i truppen. Hvad er din forventninger til dem og ser vi dem få spilletid her i foråret?
 
"Jeg er meget positiv og synes niveauet er pænt, kan godt se at flere af de unge ikke har erfaring med seniorfodbold og det arbejder vi så med. Deres fodboldmæssige kvaliteter på bolden, deres fart og fysik er til niveauet i sjællandsserien. Nu skal der bare bygges på det taktiske, og så det med at være en del af et hold som gerne vil vinde hver kamp. Derudover nogle af de gamle har valgt at stoppe. Jeg har hele tiden sagt at når en dør lukkes ,så åbnes den af andre, og flere har allerede taget ansvar og højnet deres niveau. Og så har vi fået tilgang af nogle rigtig dygtige spillere som formentlig havde spillet sig i en start 11 på det tidligere Birkerødhold og på divisionsniveau hvis de havde lyst til det. Det er et nyt hold og et trænerteam med nye ideer"
 
I er som trænerteam, både nye i klubben, men også nye som team. Hvordan er det ?
"Ja vi er et nyt trænerteam og det er superfedt, vi finder ud af hinandens styrker og svagheder stille og roligt, så lige nu udvikler vi os som et team som står sammen. Jeg er rigtig glad for teamet omkring mig, har jo fået den frihed til selv at vælge teamet. Det vigtigste er at vi går sammen vej og at vi gør det vi siger. Spillerne har taget supergodt i mod os og har været på fra starten af, mange af de ting vi arbejder med på banen kan allerede ses til træning og kamp. Miljøet omkring spillerne skal være positivt og sjovt samt inkluderende. I vil også opleve et trænerteam som vil vinde hver kamp og som vil være der for spillerne 200%. Alle vokser og udvikler sig bedst når de er glade og kan mærke en positiv opbakning. Nu skal dem som læser det her ikke tro at det er lutter lagkage, jeg kan satme godt gi en skideballe, hvis der er nødvendigt 😉"
 
Hvilket udtryk kan vi forvente af holdet her i forårssæsonen ?
 
"I vil se et aggressivt offensivt hold med en skarp defensiv struktur / restforsvar. I vil opleve et hold med mange løb foran boldholder og et hold som hurtigt søger afslutning på mål. Holdet vil være med hurtig boldomgang og en masse fart krydret med spillere som kan noget på egen hånd"
Luk