Menu

Årets spiller og publikums pris blev uddelt

image
22. november 2023 kl. 09:36

Birkerøds fodbold flagskib, senior 1 herrer, sluttede første halvdel af sjællandsserien, med et desværre skuffende nederlag til Espergærde på 4-3. Næsen var ellers sat op til den perfekte afslutning, med sejr, som ville betyde, at der kunne overvintres på en fjerdeplads, med 5 point op til top-2. Desværre har resultaterne, som efteråret er skredet frem, været for nedadgående, hvor man kun har hentet 7 point, i de sidste 7 kampe, hvor man ellers toppede tabellen, inden da. Nu ligner det i stedet endnu en mellem sæson, hvor man hverken kan nå fugl eller fisk, men dermed ikke være sagt, at sæsonen er endegyldigt ovre af den grund, for med et super forår, fyldt med sejre, er 8 point blevet indhentet før.

Birkerøds opvisningsbane lagde græs til opgøret, som var blødt og fugtigt, og som med tiltagende regn i løbet af kampen, hurtigt gav masser af ujævnheder, som kampen igennem gav en masse tilfældigt spil, hvilket selvfølgelig gjorde forholdende svære for aktørerne, og selvfølgelig heller ikke gjorde det særlig kønt for dagens tilskuere at kikke på, men fint nok, at der blev holdt fast i at spille på den rigtige opvisningsbane til det sidste.

Inden dagens opgør blev sat i gang, skulle årets publikums pokal overrækkes, hvor der var stor og bred enighed om, at navnet Simon Møller Vollesen, skulle indprentes i 2023 udgaven, for første gang. Simon som har spillet 28, ud af årets 30 kampe, fra start til slut, og også lige rundede de 100 kampe i efteråret, har ramt den gode form hele året, med masser af gode præstationer, i kendt ”Volle” kreatør stil, med masser af assister, det store løbepensum, og også som målscorer, med 8 års træffere. Birkerød fanklub ønsker Simon et stort tillykke med den fortjente titel.

Efter kampen blev Nikolaj Hofland kåret som året spiller 2023. En lidt anden hæder end publikumspokalen, hvor det her er trænerne som bestemmer, de trænere som året igennem, har haft spillerne på helt tæt hånd, hvor deres vurdering spænder vidt, med alt hvad der foregår, både på og uden for banen. Et fortjent valg af Hofland, som også var ”Volles” nærmeste konkurrent, i kampen om publikumspokalen. Nikolaj, som stadig er en knøs, på kun 19 somre, har allerede været inde omkring senior 1, i 3 år, og har også allerede rundet de 80 kampe, og spillede da også med i 26 af årets 30 kampe, hvor det også lige blev til 11 scoringer, af den flakkende kantspiller. Stort tillykke også til ”Hof”, med titlen, årets spiller.

Disse kåringer kastede lidt lys, over en skuffet forsamling, som efter kampen indtog glassalen, for at sige tak for året 2023 til hinanden, hvor det samtidig blev offentlig gjort, at træner teamet, med Thomas Gammelgaard i spidsen, fortsætter med holdet en rum tid endnu. Godt at der er kommet ro på det punkt, hvor udviklingen af holdet hele tiden har gået i den rigtige retning, om end det sluttede skuffende af, og hvor der er masser at arbejde med fremadrettet, ikke mindst når det handler om holdets defensive aspekter.

Luk