Menu

Ny Sports og kommerciel chef

image
07. januar 2024 kl. 14:14

Rasmus Kaas er ansat som Sports og kommerciel chef på fuld tid.

Rasmus kommer med en solid baggrund indenfor bl.a. strategi, ledelse og kommercielle partnerskaber i TV- medie og sportsbranchen. Derudover har han en bred erfaring fra fodboldverden hvor han har arbejdet scouting og analyse i elitemiljøer, samt har tidligere både været træner, og elite ansvarlig i Skjold Birkerød Fodbold.

 

Det er med stor glæde at Rasmus er med på banen, Rasmus har et kæmpe Skjold hjerte og vi glæder os til sammen at skabe et endnu bedre miljø at udvikle sig i, udtaler formand Henrik Sloth-Ollendorff

 

“Min rolle bliver fordelt 50/50 mellem den sportslige og den kommercielle del. Klubbens ambition er at udvikle den kommercielle del, således at alle spillere, trænere og ledere i klubben får så gode og inspirerende vilkår at arbejde under som muligt. Det skal bl.a ske ved en udvikling af partnerskaber med det lokale erhvervsliv, events og samarbejder til gavn for klubben og lokalmiljøet”

 

“På den sportslige front er min ambition at skabe en klar, tydelig og operationel strategi. Denne strategi skal tage udgangspunkt i at alle klubbens medlemmer skal have mulighed for at udvikle sine fodboldfærdigheder både teknisk og taktisk, samtidig med at det skal sjovt at gå til fodbold” 

“Og så glæder jeg mig bare til se alle de glade ansigter på banerne. Det er den allerstørste motivation for mig. Om man er 7 eller 77 år så er glæden ved “den lille runde” ens” 

 

Rasmus er 43 år, far til Vester og Lilly, gift med Dorte og bosiddende i Birkerød. 

Det er med stor glæde at Rasmus er med på banen, Rasmus har et kæmpe Skjold hjerte og vi glæder os til sammen at skabe et endnu bedre miljø, at udvikle sig i udtaler formand Henrik Sloth-Ollendorff

 

Luk