Menu

Skjold Birkerød's U17 drenge på udkig efter nye spillere

image Skjold Birkerød U17-1 drenge spiller i 2. Division Øst (ØST 1)
Steen Lykke Hansen
08. januar 2017 kl. 23:18
For at ruste truppen og klubben til fremtiden er man for tiden på udkig efter dygtige fodboldspillere årgang 2001 og årgang 2002

Jul og nytår er nu vel overstået, og for Skjold Birkerød fodbolds bedste U17 drenge betyder det, at man skal til at gøre sig klar til et spændende forår.

Holdet spiller i forårssæsonen igen i bedste række på Sjælland, og målsætningen er klar, "Vi skal helt klart placere os i bedste halvdel af tabellen" udtaler cheftræner Per Stenbæk, og fortsætter "vi har spillerne og set-up til at være blandt de bedste, så alt andet vil da være en skuffelse"

I efterårssæsonen 2016 endte holdet lige under midten, da mange skader og en lidt smal trup betød, at man desværre satte nogle dumme point til i kampe som umiddelbart burde være vundet.

Truppen er sammensat at drenge fra årgang 2001 og årgang 2000, med en naturlig overvægt til sidste nævnte. "Det er vigtigt, at vi specielt i det kommende forår bringer flere spillere fra årgang 2001 ind i truppen således, at vi også efter sommerferien har et godt fundament" udtaler Per Stenbæk.

U17 truppen vil efter sommerferien bestå af årgang 2001 og 2002, så lige nu er lederne omkring holdet på skarpt udkig efter flere dygtige spillere fra årgang 2001, "men egentlig også årgang 2002, for det gælder jo om at tænke langsigtet" slutter Per Stenbæk.

Er du fodboldspiller fra årgang 2001 eller 2002, og synes du talentet rækker til mere, eller er du måske allerede etableret elitespiler, men har et ønske om at skrue lidt ned for træningsintensiteten, så er Skjold Birkerød U17 sub-elite drenge måske noget for dig?

Holdet træner tre gange om ugen og ledes kyndigt af højtuddannede trænere. Er du interesseret i at høre mere eller aftale tid for en prøvetræning, så kontakt holdleder Steen Lykke Hansen på telefon 20274401.

Luk