Menu

U15 pigerne vinder sølvmedaljer i Futsal

image Glade og stolte "vice-sjællandsmestre"
Søren Vagn Andersen
06. marts 2017 kl. 23:35
U15 pigerne deltog i weekend'en i DBU Sjællands "Final Indoor" stævne i Roskilde og kunne tage hjem med en flot 2.plads og sølvmedaljer om halsen.

U15 pigerne åbnede tidligt lørdag morgen DBU Sjællands "Final Indoor" stævne i Roskilde. Første kamp var mod naboerne og ærkerivalerne fra BSV. Pigerne fra Birkerød styrede kampen fra start, men BSV spillede klogt og udnyttede iskoldt Birkerøds fejl til sejr 1-0. Nederlaget til de senere Sjællandsmestre fra BSV vækkede pigerne. Med hurtigt og underholdende spil blev først Hørsholm og siden Roskilde Pigefodbold besejret 1-0. Sidste kamp var mod B73 Slagelse. Det blev et helt lige opgør, men resultatet 0-0 betød heldigvis, at pigerne fra Skjold Birkerød endte på 2.pladsen og efter kampen kunne få overrakt sølvmedaljerne.

Pigerne har i denne vinter kun trænet udendørs, hvilket sætter deres 2.plads ved Sjællandsmesterskaberne i Futsal i perspektiv. Selvom pigerne har brugt de indledende runder på at øve sig, så har det været tydeligt at de er blevet mere og mere "boldfaste" gennem turneringen, ligesom de har spillet hurtigere, og med færre berøringer. Og så er de helt tydeligt blevet dygtigere til "Det Gode Pres" - 1v1 defensivt. Det så vi især i mellemrunden og til finalestævnet, hvor der sammenlagt kun blev scoret 1 mål mod Birkerød i 6 kampe. Flot!

Vi ønsker U15 pigerne et kæmpe Til Lykke med sølvmedaljerne.

Luk