Menu

Herre S1 åbner forårssæsonen

image
15. marts 2024 kl. 09:23
18/3 kl.19.00 på hjemmebane (K1) mod Avarta

Læs her hvad cheftræner Lasse Lund Larsen har at berette om opstarten, samt sine tanker om hvad publikum kan forvente af holdet.

Vi er tæt på sæsonstart. Hvordan har opstarten været?

Opstarten er gået som den skulle, vi har fået set alle mand og flere har vist sig positivt frem, nu glæder vi os til at spille om point, det er der vi rigtig kan se hvor vi er med holdet og hvordan vi matcher vores konkurrenter.

Kan du sætte et par ord på truppen, nogen du evt vil fremhæve ?

Vi har en smal trup med høj kvalitet, og jeg er ikke 100 % sikker på vores start opstilling endnu, flere har virkelig vist sig frem til kamp og træning. Jeg vil ikke fremhæve enkelte spillere, men holdet. De er en fælles enhed som virkelig bakker op og fighter for hinanden.

Hvilket udtryk skal publikum forvente af holdet?

Et hold som gerne vil fremad og derfor spiller meget direkte og som går efter en hurtig afslutning. I vil også se et hold der er ok med ik at have bolden og er dygtig til ikke at give mange chancer væk, det er en del af vores gameplan.

Hvad er målet for forårssæsonen ?

Ja, at vinde så mange kampe som muligt, drille dem som gerne vil rykke op og så se os udvikle vores spil så vi bliver bedre i alle faser.

Vi glæder os, og håber at se mange på lægterne her i foråret. Kom og støt drengene allerede nu på mandag

Luk